Játra se slaninou
4. 4. 2007
Játrové řízky obalíme moukou, opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a pečeme s játry.
Upečené játra osolíme, opepříme a s cibulí dáme vedle.
Do šťávy dáme usmažit za stálého míchání trochu mouky, zalejeme masovým vývarem a necháme povařit. Přimícháme rajský protlak a kyselou smetanu. Šťávu ohřejeme, osolíme, opepříme.
Játra dáme do šťávy.
Nudličky uzené slaniny osmažíme na pánvi.
Játra se šťávou upravíme na mísu a zdobíme osmaženou slaninou a kroužky opečené cibule.
Játra vepřová - 4 řízky
mouka,olej,cibule,sůl,pepř,masový vývar,rajčatový protlak,
kysaná smetana a slanina
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a pečeme s játry.
Upečené játra osolíme, opepříme a s cibulí dáme vedle.
Do šťávy dáme usmažit za stálého míchání trochu mouky, zalejeme masovým vývarem a necháme povařit. Přimícháme rajský protlak a kyselou smetanu. Šťávu ohřejeme, osolíme, opepříme.
Játra dáme do šťávy.
Nudličky uzené slaniny osmažíme na pánvi.
Játra se šťávou upravíme na mísu a zdobíme osmaženou slaninou a kroužky opečené cibule.
Játra vepřová - 4 řízky
mouka,olej,cibule,sůl,pepř,masový vývar,rajčatový protlak,
kysaná smetana a slanina
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář